اکو تحلیل-برداشت نیشکر از امروز (دوشنبه) در ۲۴ هکتار از زمین‌های نیشکرکاری شهرستان صومعه سرا آغاز شد.

به گزارش اکو تحلیل فرماندار صومعه سرا در حاشیه برداشت نیشکر در روستای کلسر گفت: محصول نیشکر یکی از محصولات منحصر به فرد این شهرستان است که با ۲۴ هکتار زمین‌ های نیشکر کاری قطب تولید سیاه شکر در استان گیلان به شمار می رود.

«حمید رضایی» با بیان اینکه ۸۰ کشاورز نیشکر کار در ۱۳ روستای شهرستان صومعه‌سرا در ۲۲ کارگاه سنتی خود شکرسیاه پخت می‌کنند، اظهار کرد: پیش بینی می‌شود نیشکر کاران صومعه‌سرا امسال ۳۰ تن شکر سیاه به ارزش حدود ۱۵ میلیارد تومان تولید کنند.

وی بیان کرد: برای کاشت و برداشت نیشکر هیچ گونه سم و کودشیمیایی استفاده نمی‌شود و شکرسیاه یک محصول ارگانیک است.

کاشت قلمه‌های نیشکر از ماه های فروردین و اردیبهشت و برداشت آن در پایان فصل پاییز و روزهای نخست زمستان آغاز می‌شود، روستاهای قاضده، کلسر، میانده، سنگجوب، راسته کنار، چمثقال، پیشخان، شکرباغان، ملاسرا و ازگم از مهمترین روستاهای صومعه سرا بوده که نیشکر در آنها کشت می‌شود.

نیشکر فاقد چربی است و دارای سدیم، پتاسیم، فسفر،کلسیم، منیزیم ،آهن حاوی مواد معدنی و آنتی اکسیدان و ویتامین های A , B , C است و به تقویت سیستم ایمنی، بهبود گوارش، کاهش التهاب، درمان کم ‌خونی، تنظیم قند خون و بهبود متابولیسم بدن کمک می‌کند.